Despre noi

Paxx este un discount shop atat online, cat si fizic unde vei gasi mereu haine si accesorii ORIGINALE, la preturi avantajoase.

Poți comanda direct online sau ne poti vizita la magazinul nostru fizic din Bucuresti, de pe Calea Victoriei, nr 112, sect 1.

Insa poate te intrebi, de ce doar produse originale?

Ei bine, credem ca diferenta dintre un produs original, creat de un brand de renume international si unul obisnuit consta in cele mai fine detalii pe care de multe ori poate nu le observam.

Insa cu siguranta vei percepe diferenta atunci cand te intalnesti cu prietenii sau prietenele si iti spun: „WOW! Ce faina e geaca! De unde ti-ai luat-o?”

E vorba despre acele detalii la care designeri de renume au petrecut sute de ore pentru a crea nu doar o simpla geaca spre exemplu care iti tine de cald, ci o piesa vestimentara care te pune in valoare, o piesa vestimentara despre care poti spune ca e intr-adevar diferita, chiar daca nu cunosti brand-ul. 

Mai jos cateva link-uri care te ajuta sa faci diferenta intre original si fals:

http://www.ebay.com/gds/How-to-identify-a-fake-Moncler-jacket-/10000000178332400/g.html

https://realstyle.therealreal.com/tell-valentino-rockstud-real-thing/

https://psyche.co.uk/blog/2016/07/how-to-spot-fake-armani-jeans/

http://www.ebay.com/gds/Authentic-real-vs-Replica-fake-Philipp-Plein-/10000000204933192/g.html

De ce sunt prețurile mereu mici?
Intelegem ca de multe ori poate este dificil sa diferentiezi un produs original de unul care doar seamana cu unul autentic.

De aceea simtim ca trebuie sa explicam foarte clar motivul pentru care putem oferi reduceri atat de consistente.

De obicei, produsele noastre sunt din colectii anterioare anului in curs, de aceea putem sa oferim produse originale de la brand-uri de renume international la un pret atat de avantajos. 

Firma noastra este distribuitorul autorizat al unora din cele mai mari depozite de haine de brand din Europa,majoritatea localizate in Italia.